Author Archives: dono

About dono

An Internet Investigator

List of Indonesian Restaurants in Melbourne 2017

When I think of Indonesian cuisine, I think of classic Indonesian dishes such as nasi goreng, which is often noted as the national dish of Indonesia. Nasi goreng is a fried rice dish, which typically includes vegetables, chilli, garlic, eggs, prawns, chicken and kecap manis. There are a number of variations of this dish, which may include beef, goat meat or salted fish.

Besides nasi goreng there is gado-gado, a hearty vegetable salad with peanut sauce dressing. Typical ingredients include corn, string beans, cucumber, lettuce, boiled potatoes, boiled eggs, fried tofu, coconut sugar, chillies, lime juice and tamarind water.

List of Indonesian Restaurants
Name Address Suburb Phone
Kedai Satay 33-34 Queens Road Albert Park 9866 7177
The Uleg 312 Sydney Road Brunswick 9388 8606
Melati 629 Camberwell Road Camberwell 9889 4101
Minang Nasi Padang 104D Pelham Street Carlton 0422 891 995
Jokamz 2/164 Cardigan Street Carlton 0403 264 237
Nusantara Indonesian Cuisine 19 Derby Road Caulfield East 9571 5402
Warung Gudeg 276 Clayton Road Clayton 9558 6409
Pondok Bamboe Koening 354 Clayton Road Clayton 9544 2466
Dapur Indo 41 Dunstan Street Clayton 9562 6225
Indosari 1165 Glen Huntly Rd Glen Huntly 9563 6718
Nelayan 265 Swanston Street Melbourne CBD  9663 5886
Fat Oma 212 Swanston Street Melbourne CBD 9663 0688
Pondok Rempah 487 Elizabeth Street Melbourne CBD 9078 3838
Naughty Nuri Shop 317, Level 3, Melbourne Central Station Shopping Centre, 211 La Trobe Street Melbourne CBD 96506828
Kedai Satay 186 King Street Melbourne CBD 9640 0371
Blok M 380 Little Bourke Street Melbourne CBD 9600 2534
Es Teler 77 Emporium Melbourne, Level Three, 287 Lonsdale Street Melbourne CBD 0422 159 659
Spices Indonesian Kitchen 213 Russell Street Melbourne CBD 8590 0425
Salero Kito Padang Tivoli Arcade, 235-251 Bourke Street Melbourne CBD 9639 7268
Kaki Lima 1 Stewart Street Melbourne CBD 9995 4655
Nusantara Indonesian Cuisine Tivoli Arcade, 235-251 Bourke Street Melbourne CBD 9571 5402
Yuni’s Kitchen 251 High Street Northcote 0455 337 666
Ayam Penyet Ria 248 Clarendon Street South Melbourne 9077 2947
Meetbowl 95 York Street South Melbourne 9696 4412
Warung Sambal Ijo 316 Clarendon Street South Melbourne NA
Krakatoa 51 Toorak Road South Yarra 9866 3899
Café Batavia Shop 5 & 6, 618 St Kilda Road St Kilda 9994 5248
Famili Ria 1115 Riversdale Road Surrey Hills 9808 6767
Sateplus+ 87 Peel Street West Melbourne 9077 0900
Warung Agus Balinese 305 Victoria Street West Melbourne 9329 1737

WannaCry

More info you can read from https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/ms17-010.aspx

If your PC has been infected by WannaCry – the ransomware that wreaked havoc across the world last Friday – you might be lucky to get your locked files back without paying the ransom of $300 to the cyber criminals.

Adrien Guinet, a French security researcher from Quarkslab, has discovered a way to retrieve the secret encryption keys used by the WannaCry ransomware for free, which works on Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 and 2008 operating systems.
WannaCry Ransomware Decryption Keys
The WannaCry’s encryption scheme works by generating a pair of keys on the victim’s computer that rely on prime numbers, a “public” key and a “private” key for encrypting and decrypting the system’s files respectively.
To prevent the victim from accessing the private key and decrypting locked files himself, WannaCry erases the key from the system, leaving no choice for the victims to retrieve the decryption key except paying the ransom to the attacker.
But here’s the kicker: WannaCry “does not erase the prime numbers from memory before freeing the associated memory,” says Guinet.
Based on this finding, Guinet released a WannaCry ransomware decryption tool, named WannaKey, that basically tries to retrieve the two prime numbers, used in the formula to generate encryption keys from memory.
“It does so by searching for them in the wcry.exe process. This is the process that generates the RSA private key. The main issue is that the CryptDestroyKey and CryptReleaseContext does not erase the prime numbers from memory before freeing the associated memory.” says Guinet
So, that means, this method will work only if:
The affected computer has not been rebooted after being infected.
The associated memory has not been allocated and erased by some other process.
“In order to work, your computer must not have been rebooted after being infected. Please also note that you need some luck for this to work (see below), and so it might not work in every case!,” Guinet says.
“This is not really a mistake from the ransomware authors, as they properly use the Windows Crypto API.”
While WannaKey only pulls prime numbers from the memory of the affected computer, the tool can only be used by those who can use those prime numbers to generate the decryption key manually to decrypt their WannaCry-infected PC’s files.
WanaKiwi: WannaCry Ransomware Decryption Tool

Good news is that another security researcher, Benjamin Delpy, developed an easy-to-use tool called “WanaKiwi,” based on Guinet’s finding, which simplifies the whole process of the WannaCry-infected file decryption.
All victims have to do is download WanaKiwi tool from Github and run it on their affected Windows computer using the command line (cmd).
WanaKiwi works on Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 and 2008, confirmed Matt Suiche from security firm Comae Technologies, who has also provided some demonstrations showing how to use WanaKiwi to decrypt your files.
Although the tool won’t work for every user due to its dependencies, still it gives some hope to WannaCry’s victims of getting their locked files back for free even from Windows XP, the aging, largely unsupported version of Microsoft’s operating system.

 

Download Anti Wannacry on wanakiwi

Mazda CX-3 Indonesia

Tantangan: membangun sebuah mobil yang dapat dikendarain ke mana saja, dengan cara apapun, untuk mendukung gaya hidup yang kreatif dan individualistis. Hasil: Mazda CX-3. Dengan mengambil  inspirasi di balik nilai-nilai esensial yang kerap dicari pada sebuah mobil melainkan angka-angka target pada specification sheet, CX-3 didesain untuk menstimulasi emosi dengan cara meniru kepekaan manusia. Filosofi desain Mazda, KODO – Soul of Motion, sekali lagi menjadi tolok ukur dalam kualitas dan style, sementara SKYACTIV TECHNOLOGY revolusioner-nya yang menyeluruh memberikan performa yang memperkaya gaya hidup modern pada jalanan manapun – dari tengah kota hingga ke alam luar. CX-3 adalah sebuah alat yang ideal untuk mengekspresikan individualitas dan memberikan warna ke dalam kehidupan Anda.

CX-3 menandakan satu lagi pencapaian dalam filosofi desain KODO milik Mazda. Terinspirasi dari kekuatan, keanggunan dan keindahan dari binatang-binatang buas dan melupakan semua pra-konsepsi akan bagaimana seharusnya bentuk sebuah cross-overstyling CX-3 adalah sebuah ekspresi yang menarik pandangan dari pergerakan dinamis yang memiliki tujuan.

Roda-roda berdiameter lebar semakin memperkuat pendirian, semakin memperkaya perpaduan mencolok dari proporsi cabin yang halus serta overhangs yang pendek. Kombinasi dari garis-garis yang clean dan pemangkasan detail-detail yang tidak perlu menciptakan sebuah perwujudan unik dari sebuah gaya yang karismatik.

Pada esensinya, Mazda CX-3 Indonesia adalah tentang pengalaman yang berharga. Itulah mengapa Mazda CX-3 dipenuhi fitur-fitur dan ekuipmen yang dapat membantu keluarga muda menemukan cara-cara baru untuk menikmati hidup aktif. Desain interior dan eksteriornya terkoordinasi dengan elegan untuk menciptakan sebuah wujud memukau dari kualitas dan style, dengan interior yang memamerkan keterampilan Mazda dan penggunaan material-material baru berkualitas tinggi yang inovatif untuk merealisasikan suasana cabin yang nyaman, canggih dan sangat ramah keluarga.

MZD Connect, The Benchmark of In-Vehicle Connectivity System.

Koneksi internet telah menjadi bagian yang esensial dalam kehidupan sehari-hari, bahkan ketika berkendara di dalam mobil. MZD Connect diciptakan untuk memberikan konektivitas serba guna sembari meningkatkan keselamatan penumpang. Fitur Audio dari MZD Connect memberikan berbagai pilihan pemutaran musik – radio AM/FM, CD dan pemutar musik mobile. Fitur Communication-nya dapat membacakan SMS dengan keras, dan fitur Navigation memperlihatkan posisi aktuil Anda pada peta beserta rute ke arah tujuan yang telah ditentukan. Software sistem dapat diperbaharui dengan mudah, memberikan akses nonstop pada jasa yang paling terkini tanpa perlu mengganti hardware.

Full-Automatic Climate Control System.

Sistem climate-control yang full-otomatic memaksimalkan kenyamanandengan peningkatan performa penghangatan/penyejukan.

The Difference Is In The Details

Ke manapun Anda memandang, Anda akan melihat detail-detail halus yang membuat CX-3 berbeda: material lembut yang menggugah, bagian-bagian metallic dengan tampilan yang tajam dan objek-objek keras yang tertanam di antara material lembut menciptakan suasana yang berbeda.  Ditambah lagi, desain stylish pada tempat duduk dan door trim yang mengekspresikan kesempurnaan yang radikal. Secara keseluruhan, dedikasi Mazda terhadap ketrampilan menciptakan ekspresi superior dari kualitas tinggi yang melampaui kelasnya dan menciptakan suasana interior yang menarik secara emosional.

Navigation System.

Sistem navigasi dengan data yang tersedia pada SD media cardmemudahkan Anda menentukan destinasi pada peta secara langsung daridaftar kontak Anda. Perintah suara dapat digunakan untuk memasukkanalamat ketika menentukan destinasi.

Tingkat kebebasan yang baru. Tingkat berkendara bebas-stres yang baru. Tingkat kenikmatan murni berkendara yang baru. Inilah janji-janji Mazda pada Anda dengan CX-3. Dinamika berkendara yang superior terjamin dengan ciri khas Jinbai-Ittai milik Mazda, yaitu perasaan bersatu dengan kendaraan, dengan adanya respon linear yang terprediksi pada tiap input berkendara Anda.

Dipadukan dengan SKYACTIV-CHASSIS dan SKYACTIV-BODY yang teroptimisasi untuk sebuah crossover, memberikan Anda kendali yang mudah pada jalanan yang sibuk juga performa berkendara yang menimbulkan percaya diri pada jalanan bebas hambatan dan jalanan berliku.

 

SKYACTIV-­G 2.0

Mesin bensin 2.0 liter berefisiensi tinggi ini terbukti memberikan respon tangkas dan tenaga putaran low-range hingga mid-range yang hebat untuk performa lincah baik di dalam kota maupun di jalanan bebas hambatan.

SKYACTIV-DRIVE

Gearshifting yang cepat dan halus dengan feel transmisi manual yang langsung dan terhubung – itulah yang bisa Anda dapatkan dengan 6 percepatan SKYACTIV-DRIVE yang berefisiensi tinggi.

SKYACTIV-BODY 

SKYACTIV-BODY menggunakan struktur yang teroptimisasi dan material yang canggih agar memiliki bobot yang lebih ringan sekaligus meningkatkan body rigidity demi peningkatan keselamatan dan handling performance.

SKYACTIV-CHASSIS

Kenyamanan dan perasaan bersatunya pengendara dan mobil Mazda semakin kuat dengan suspensi dan steering dari SKYACTIV-CHASSIS.

  • Tenaga Maksimum: 121 kW (156 ps)/6000rpm
  • Tenaga Putaran Maksimum: 204Nm (20.8 kg-m)/2800rpm
  • Konsumsi Bahan Bakar*: 6.1 L/100km
  • Emisi Karbon*: 146g/km

*Data berdasarkan rata-rata berkendara pada lingkungan urban dan jalan raya

i-STOP

Idling stop system Mazda (i-STOP) akan otomatis mematikan mesin ketika Anda benar-benar berhenti  setelah  mengerem, menghemat bahan bakar yang biasanya terbuang saat berhenti di kemacetan atau lampu merah. Mesin akan segera kembali hidup dengan halus.

 

Filosofi Proactive Safety Mazda didasarkan pada kepercayaan akan kemampuan pengemudi, yang bertujuan untuk mendukung berkendara aman sembari mempertahankan serunya sensasi jalanan terbuka. Berkendara aman membutuhkan kewaspadaan dini akan potensi bahaya, penilaian yang baik dan tindakan yang tepat, dan Mazda bekerja untuk memperkuat fungsi-fungsi esensial ini, sehingga Anda dapat aman berkendara dengan ketenangan pikiran dalam kondisi berkendara yang berganti-ganti.

Langkah-langkah keselamatan aktif untuk mengidentifikasi resiko dini dan mengurangi  kemungkinan kerusakan atau cedera ditangani oleh serangkaian teknologi  keselamatan canggih Mazda, i-ACTIVSENSE. Langkah-langkah keselamatan pasif mencakup salah satu versi dari SKYACTIV-BODY Mazda yang berkekuatan tinggi, yang dirancang khusus untuk crossover ke-mana-saja ini.

 

Adaptive LED Headlights (ALH)

ALH menawarkan bantuan terbaik bagi pengemudi untuk mengenali potensi bahaya saat berkendara di malam hari. Sistem secara otomatis memperluas visibilitas pada kecepatan rendah, mengatur sorot lampu jauh agar tidak menyilaukan kendaraan lain yang datang dari arah berlawanan, dan menaikkan aksis optik lampu dekat di kecepatan tinggi untuk pandangan jauh ke depan yang lebih baik. Dilakukan dengan mengontrol LED pada lampu utama secara individu dan presisi agar pola pencahayaan-nya sesuai dengan kondisi berkendara.

 

Dynamic Stability Control (DSC) with Traction Control System (TCS)

DSC yang dilengkapi dengan TCS secara elektronik mengontrol daya pengereman yang diaplikasikan pada tiap roda untuk membantu mencegah terjadinya understeer atau oversteer dan mempertahankan stabilitas kendaraan ketika menikung di jalanan licin atau dalam keadaan mendadak (sudden steering inputs).

 

Airbags

Komplemen airbag yang menyeluruh – front, front seat side, curtain – memberikan sebuah lapisan proteksi yang mendalam dari syok fisik dan cedera ketika terjadi benturan.

 

Body Structure

Body CX-3 memberikan performa keselamatan benturan kelas dunia. Penggunaan ultra-high-tensile steel yang menyeluruh memberikan kekuata dengan bobot ringan, sementara kerangkanya menyerap dan mengarahkan energi menjauh dari cabin.

 

Harga

Untuk pasar, Mazda CX-3 Indonesia terdiri dari dua varian saja yaitu Touring dengan harga Rp 388 juta dan Grand Touring di angka Rp 435 juta. Tapi harap dicatat, kedua harga tersebut masih dalam keadaan off the road. Artinya Anda harus menambah sekitar 11 persen lagi untuk membelinya.

Keduanya dipersenjatai mesin 2.000 cc empat silinder DOHC berteknologi SkyActiv-G yang mampu menyemburkan tenaga 150 PS. SUV baru calon andalan Mazda itu tercatat menghasilkan torsi 192 Nm. Mesin tersebut disandingkan dengan transmisi otomatis SkyActiv-Drive 6 percepatan.

Berbagai teknologi juga ditanamkan pada CX-3, mulai dari G-Vectoring Control di kedua varian. Fitur ini mampu mengurangi torsi mesin sampai 3 persen saat mobil mulai memasuki tikungan, dan mengembalikannya lagi saat keluar dari tikungan demi stabilitas.

Untuk varian tertinggi, yaitu Grand Touring, akan hadir dengan paket fitur keselamatan tingkat tinggi bernama i-ACTIVSENSE. Di dalamnya mencakup fitur keselamatan Adaptive LED Headlamps, Blind Spot Monitoring + Rear Cross Traffic Alert, LDWS, Smart City Brake Support-Forward dan Driver Attention Alert.

Yeezy Boost 750 Melbourne

Iseng nyari sepatu idaman glow in the dark miliknya Kanye West itu loh di Melbourne .. AUTHENTIC BB1840 ADIDAS YEEZY BOOST 750 “Glow In The Dark” Light Grey/Gum   ..  secara gak sengaja diperhatikan begitu diklik kok ada hawa hawa nya ini pake logo adidas harga jauh lebih murah … eh #ternyata … ya begitu lah unyil kucing… disipu-tipu permirsa …

Tapi salut deh siapaun yang pelakunya.. sangat tekun … jempol deh apalagi mainnanya udah blackhat  SEO ditingkat ini …

Ini trik masih ampuh loh.. https://www.google.com.au/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1GIWA_enAU670AU670&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=YEEZY+Boost+750+melbourne salah satu nya keluar link www.fixmyrim.com.au/kapps.php?yeezy-boost-750-melbourne-australia-tab-ryxmad.htm .. website .com.au dong yang mana fixmyrim.com.au sendiri jualan RIM mobil…. tapi cari Melbourne kan ya… cuma klo di click lari ke web lain.. artinya masih bisa di poison gitu untuk redirect ke scam website mirip adidas punya … klo di google “kapps.php” banyak terinfeksi juga kqkqkqkq… contoh; streetforge.co.uk/kapps.php

Pada saat post ini dibuat, udah contact owner fixmyrim.com.au kok… untuk suruh diperbaiki..

How to Install LetsEncrypt Certificate on Shared Hosting

Introduction

Let’s Encrypt introduced free SSL certificates quite some time ago. It made possible for website owners to offer encrypted HTTPS connection for their visitors totally free of charge. Before Let’s Encrypt, the only way to get a valid SSL certificate was to purchase it from a seller.

Let’s Encrypt SSL certificate can be installed with just a few lines of code on a VPS or dedicated server, however, installation on shared hosting accounts is still a bit complicated (unless it uses cPanel).

Hostinger doesn’t yet have an auto-installer for Let’s Encrypt SSL certificates (we are working on this), but there is a workaround – it can be installed manually using ACME client written in PHP and composer.

This tutorial shows how to install free SSL from Let’s Encrypt on Gembels.com shared hosting.

The gist here is to generate the Let’s Encrypt certificate locally and install it to your server using cPanel. This is the exact steps I used for this domain.

Things Needed

  • An OS to install and run the Let’s Encrypt client. In this example I will use Ubuntu 14.04 VM on Windows.
  • cPanel access. Your cPanel should allow SSL certificates to be installed manually.
  • File upload access to the server. I used SFTP.

Installing the Let’s Encrypt Client

  1. Fire up the terminal in Ubuntu and type:
    git clone https://github.com/letsencrypt/letsencrypt
  2. Once its done, go to the directory where the client is installed. For me its: cd letsencrypt

Generating the Certificate

  1. Inside the letsencrypt directory (dont forget it for non www and www), type:
    ./letsencrypt-auto certonly -a manual --rsa-key-size 4096 -d gembels.com -d www.gembels.com

Note: Make sure to change gembels.com to the domain of your website.

  1. The client will prompt you if its OK to log your IP. Choose Yes.
  1. Now, whatever happens, do not press anything yet or you will have to restart the generation process!

Confirming Domain Ownership

Notice that below the prompt is an instruction on how to confirm ownership of your domain:

Make sure your web server displays the following content at http://gembels.com/.well-known/acme-challenge/pExN7I6LR8wMLGkwgpj2bRP5Mb8rWVnvElh5VQY3O34 before continuing:

pExN7I6LR8wMLGkwgpj2bRP5Mb8rWVnvElh5VQY3O34.mO1_yWM1oRb7oJBd5VgVuRB_szRNAqAEwsAcWfDxHX8

  1. Connect to your server and create the following directory inside your server’s public directory: .well-known/acme-challenge/
  2. Inside it create a text file named pExN7I6LR8wMLGkwgpj2bRP5Mb8rWVnvElh5VQY3O34 that contains the string
    pExN7I6LR8wMLGkwgpj2bRP5Mb8rWVnvElh5VQY3O34.mO1_yWM1oRb7oJBd5VgVuRB_szRNAqAEwsAcWfDxHX8

Note: The strings will be different for you or second domain for www. it will request 1 more time to same steps.

  1. Once you are done, go back to the terminal and press the enter. LE will generate one more confirmation for more domain. Just repeat step number 6.

Installing the Certificate in cPanel

cPanel SSL panel

  1. Type: sudo nautilus
  2. Using the file browser as root, navigate to /etc/letsencrypt/live/gembels.com
  3. Login to your cPanel. Copy and paste the SSL info from these files into the cPanel SSL panel:
    Certificate (CRT) is cert.pem
    Private Key is privkey.pem
    Certificate Authority Bundle: (CABUNDLE) or CA is chain.pem

    I used gedit to open and copy the contents of the .pem files.

    Installing the certificate in cPanel

 

Additional Resources/References

 

Setting up the FRITZ!Box 7390 as an IP client

There is an issue where you cant access your wireless router as second router and you mobile phone using the wireless thru second router and got different C class ip number. How you going to perform printing if your printer in different class C ip address ?

Example:

1st router thru NBN/ADSL with local IP 192.168.1.1 , and 2nd router as a router 192.168.1.254 / 192.168.2.1. Even you knew its 1.254 but you never can open it when you are in class 1 C ip address.

This is the solution using FRITZ!OS:06.53 Firmware:

Setting up the FRITZ!Box as an IP client

When the FRITZ!Box is used as an IP client, it shares the existing Internet connection of your other router. In this case

  • the firewall of the FRITZ!Box is disabled.
  • computers, smartphones, and other devices connected to the FRITZ!Box still obtain their IP settings from the other router.
  • all network devices have unrestricted access to all other devices, regardless of whether they are connected to the FRITZ!Box or the other router.

Preparations

Determining the throughput of the Internet connection
Determine and make note of the throughput (speed) available on the router’s Internet connection for downstream (data reception) and upstream (data transmission).
Note:You can find information on the speed of your Internet connection in the router’s user interface or contact your Internet service provider.

Determining the router’s IP settings
Enable the router’s DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) server so that the FRITZ!Box and devices connected to it automatically receive all of the IP settings required to access the Internet and communicate with other devices,
or, if the router cannot provide a DHCP server:
Make note of the router’s IP address and subnet mask.

Configuring the FRITZ!Box

  • Click “Internet” in the FRITZ!Box user interface.
  • Click “Account Information” in the “Internet” menu.
  • Select “Other Internet service provider” from the drop-down list “Internet service provider”. With some regional settings, this entry will not be displayed until you select “More Internet service providers”.
  • Enable the option “External modem or router” in the “Connect via” or “Connection” section.
  • Select “Share existing Internet connection in the network (IP client mode)” in the “Operating Mode” section.
  • Enter the speeds of your Internet connection in the “Downstream” and “Upstream” fields.
    Example:
    Enter 32000 for a downstream of 32 Mbit/s; enter 2000 for an upstream of 2 Mbit/s.
  • Click on “Change connection settings”.
  • Configure the IP settings:

If the router in the network provides a DHCP server:
Enable the option “Obtain the IP address automatically (DHCP)”.
If the router in the network does not provide a DHCP server:
Enable the option “Configure the IP address manually”.
Enter IP settings that fit with the IP network of the router:
“IP address”: IP address from the router’s network.

Example:
The router has the IP address 192.168.100.1 (subnet mask 255.255.255.0) and is therefore in the network 192.168.100.0. In this case you can enter 192.168.100.2 as the IP address.

Important:The IP address you select may not already be used by another device in the router’s network.

“Subnet mask”: Subnet mask of the router
“Default gateway”: IP address of the router
“Primary DNS server”: IP address of the router
Click “Apply” to save your settings.
The FRITZ!Box is now configured for operation as an IP client.
Important:In this operating mode, you can no longer open the user interface with http://fritz.box. Instead, proceed as described in the section “Opening the FRITZ!Box user interface”

Connecting the FRITZ!Box with the network

Use a network cable (for example the yellow network cable included with delivery) to connect the “LAN 1” port on FRITZ!Box directly to the router, or connect it by means of a hub or switch.
Now the FRITZ!Box uses the Internet connection of the other router.

Opening the FRITZ!Box user interface

When used as an IP client, you can no longer open its user interface by entering http://fritz.box. Instead, you must enter the FRITZ!Box’s IP address to open it:
In the web browser, enter the IP address that the router’s DHCP server assigned to the FRITZ!Box (for example 192.168.100.20),
or, if you enabled the option “Configure the IP address manually” in the FRITZ!Box:
In the web browser, enter the IP address that you entered in the “IP address” field in the FRITZ!Box user interface (for example 192.168.100.2).
or, if you cannot determine or have forgotten the IP address of the FRITZ!Box,
Use the FRITZ!Box’s “emergency” IP address to open the user interface.

Setting up the FRITZ!Box to conduct calls over another router

The following step is only necessary if you would like to connect telephones to the FRITZ!Box and then use the Internet connection of the other router or a landline to conduct calls with them:
Set up the FRITZ!Box to conduct telephone calls over the other router.

Setting up the FRITZ!Box for wireless roaming

    • If the other router does not provide a wireless network, you can use the FRITZ!Box as a wireless access point and connect your wireless devices to the FRITZ!Box’s wireless network.
    • If the other router has wireless capabilities, you can use the FRITZ!Box as an additional wireless access point. This way your wireless devices can access the Internet and other devices in the home network over the FRITZ!Box, even if the wireless network of your router is not available.
    • Configure the following settings in the FRITZ!Box so that your wireless devices can always automatically connect to the wireless network with the strongest signal (wireless roaming):
  1. Click “Wireless” (“WLAN”) in the FRITZ!Box user interface.
  2. Click “Radio Network” in the “Wireless” (“WLAN”) menu.
  3. Enter the name of the router’s wireless network as the “Name of the wireless radio network (SSID)”.
  4. Click “Apply” to save your settings.
  5. Click “Radio Channel” in the “Wireless” (“WLAN”) menu.
  6. Enable the option “Adjust radio channel settings” in the “Radio Channel Settings” section.
  7. Select the channel used by the wireless router from the drop-down list “Radio channel”.
  8. Click “Apply” to save your settings.
  9. Click “Security” in the “Wireless” (“WLAN”) menu.
  10. Enable the wireless encryption used by the wireless router.
  11. Enter the wireless router’s network key in the “Network key” field.
  12. Click “Apply” to save your settings.

Done. Source: https://en.avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7360/knowledge-base/publication/show/3244_Setting-up-the-FRITZ-Box-as-an-IP-client/

TCL 8.6.6 Manual Installation

Introduction to Tcl

The Tcl package contains the Tool Command Language, a robust general-purpose scripting language.

This package is known to build and work properly using an LFS-8.0 platform.

Package Information

Download (HTTP): http://downloads.sourceforge.net/tcl/tcl8.6.6-src.tar.gz
Download MD5 sum: 5193aea8107839a79df8ac709552ecb7
Download size: 9.1 MB
Estimated disk space required: 64 MB (including html documentation)
Estimated build time: 1.0 SBU (additional 2.9 SBU for the tests)
Additional Downloads

Optional Documentation

Download (HTTP): http://downloads.sourceforge.net/tcl/tcl8.6.6-html.tar.gz
Download MD5 sum: 29b28a8c98a97f34bcb92af3222d253f
Download size: 1.2 MB
User Notes: http://wiki.linuxfromscratch.org/blfs/wiki/tcl

Installation of Tcl

This package is also installed in LFS during the bootstrap phase. As it is not installed during Chapter 6 of LFS, installation instructions are included here in BLFS.

If you downloaded the optional documentation, unpack the tarball by issuing the following command:

 

tar -xf ../tcl8.6.6-html.tar.gz --strip-components=1
 Install Tcl by running the following commands:

export SRCDIR=`pwd` &&

cd unix &&

./configure --prefix=/usr \
 --mandir=/usr/share/man \
 $([ $(uname -m) = x86_64 ] && echo --enable-64bit) &&
 make &&

sed -e "s#$SRCDIR/unix#/usr/lib#" \
 -e "s#$SRCDIR#/usr/include#" \
 -i tclConfig.sh &&

sed -e "s#$SRCDIR/unix/pkgs/tdbc1.0.4#/usr/lib/tdbc1.0.4#" \
 -e "s#$SRCDIR/pkgs/tdbc1.0.4/generic#/usr/include#" \
 -e "s#$SRCDIR/pkgs/tdbc1.0.4/library#/usr/lib/tcl8.6#" \
 -e "s#$SRCDIR/pkgs/tdbc1.0.4#/usr/include#" \
 -i pkgs/tdbc1.0.4/tdbcConfig.sh &&

sed -e "s#$SRCDIR/unix/pkgs/itcl4.0.5#/usr/lib/itcl4.0.5#" \
 -e "s#$SRCDIR/pkgs/itcl4.0.5/generic#/usr/include#" \
 -e "s#$SRCDIR/pkgs/itcl4.0.5#/usr/include#" \
 -i pkgs/itcl4.0.5/itclConfig.sh &&

unset SRCDIR

 

To test the results, issue: make test.

Now, as the root user:

 make install &&
 make install-private-headers &&
 ln -v -sf tclsh8.6 /usr/bin/tclsh &&
 chmod -v 755 /usr/lib/libtcl8.6.so[/dropcap]
 If you downloaded the optional documentation, install it by issuing the following commands as the root user:

 mkdir -v -p /usr/share/doc/tcl-8.6.6 &&
 cp -v -r ../html/* /usr/share/doc/tcl-8.6.6

Command Explanations

$([ $(uname -m) = x86_64 ] && echo –enable-64bit): This switch is used to enable 64 bit support in Tcl on 64 bit operating systems.

make install-private-headers: This command is used to install the Tcl library interface headers used by other packages if they link to the Tcl library.

ln -v -sf tclsh8.6 /usr/bin/tclsh: This command is used to create a compatibility symbolic link to the tclsh8.6 file as many packages expect a file named tclsh.

sed -e …: The Tcl package expects that its source tree is preserved so that packages depending on it for their compilation can utilize it. These sed remove the references to the build directory and replace them with saner system-wide locations.

Contents

Installed Programs: tclsh and tclsh8.6
Installed Libraries: libtcl8.6.so and libtclstub8.6.a
Installed Directories: /usr/lib/itcl4.0.1, /usr/lib/sqlite3.8.6 /usr/lib/tcl8, /usr/lib/tcl8.6, /usr/lib/tdbc1.0.1, /usr/lib/tdbcmysql1.0.1, /usr/lib/tdbcodbc1.0.1, /usr/lib/tdbcpostgres1.0.1, /usr/lib/thread2.7.1, /usr/share/doc/tcl-8.6.6, and /usr/share/man/mann
Short Descriptions

tclsh is a symlink to the tclsh8.6 program.
tclsh8.6 is a simple shell containing the Tcl interpreter.
libtcl8.6.so contains the API functions required by Tcl.

Cerita humor kisah Mukidi

Nama Mukidi mendadak ramai diperbincangkan di mana-mana

Di media sosial, grup perbincangan pada aplikasi pesan instan, nama Mukidi tercetus. Siapa sebenarnya Mukidi?

Jika ditelisik, Mukidi hanyalah sosok fiktif belaka. Ia tak ubahnya seperti Abunawas dalam kisah 1001 Malam. Perannya juga tidak begitu jelas. Berbeda dengan Abunawas, ia bisa menjadi anak kecil, orang dewasa, kakek-kakek, orang Jakarta, orang Jawa, orang Madura, siapa saja. Pokoknya, asal bisa membuat orang tertawa.

Cerita Mukidi bermula dari blog Ceritamukidi. Di sana tertulis kalau Mukidi punya istri bernama Markonah, dua orang anak bernama Mukirin dan Mukiran, serta punya sahabat bernama Wakijan. Tidak jelas siapa yang menulis kisah Mukidi di blog tersebut yang kemudian tersebar di mana-mana. Yang pasti, dia berhasil membuat banyak orang tertawa dengan kisahnya.

Berikut beberapa di antara kisahnya yang diambil dari blog tersebut.

MUKIDI DAN GAJAH

Jarum jam sudah menunjukkan pukul 07.00. Bel sekolah berbunyi dan para siswa pun langsung berlarian memasuki kelasnya masing-masing. Termasuk Mukidi. Mukidi memang sangat dikenal oleh para guru di sekolah itu. Anaknya sih enggak bandel-bandel amat. Namun dia sangat populer sebagai anak yang nyebelin banget.

Siang itu Mukidi duduk di paling depan. Karena salah satu bangku teman yang ada di depan tidak masuk. Maka dari itu Mukidi berniat duduk di paling depan. Kebetulan pelajaran hari itu adalah pelajaran Bahasa Indonesia. Ini adalah mata pelajaran yang paling disukai oleh Mukidi. Nah pada kesempatan itu, Guru Mukidi berkeinginan untuk membuat tebak-tebakan nama hewan. Berikut dialognya

Guru: “Anak-anak, apa nama binatang yang dimulai dengan huruf G ?“.

Mukidi berdiri dan menjawab: “Gajah, bu guru !”

Guru: “Bagus, pertanyaan berikutnya. Apa nama binatang yang dimulai dengan huruf ‘D’ ?”

Semua murid diam, tapi Mukidi kembali berdiri: “Dua gajah, Bu Guru…”

….gerrr sekelas

Guru: “Mukidi, kamu berdiri di pojok sana !

Ayo anak-anak kita lanjutkan. Pertanyaan berikut, binatang apa yang dimulai dengan huruf “M”?

Semua murid diam.

Tapi lagi-lagi Mukidi menjawab dengan tenang, “Mungkin Gajah…”

Guru: “Mukidi, kamu keluar dan berdiri di depan pintu !”

Mukidi keluar dengan suuedihhh. Guru melanjutkan.

Guru: “Pertanyaan terakhir. Anak-anak, binatang apa yang dimulai dengan huruf “J”?

semua diam.

Tak lama sayup-sayup terdengar suara Mukidi dari luar kelas

Mukidi: “Jangan-jangan Gajah”

Saking kesalnya, Bu Guru menyuruh Mukidi pulang….

Guru: “Sekarang anak-anak, binatang apa yang diawali dengan huruf P ?”

Sekali lagi semua murid terdiam.

Tiba-tiba HP bu Guru berdering.

Guru: “Ya hallo…”

HP: “Maaf bu, saya Mukidi. Jawabannya: Pasti Gajah”

Continue reading

POKEMON GO SPAWN LOCATIONS | CATCHING POKEMON GO POKEMON

Welcome to our in-depth guide for Catching Pokemon Go Pokemon, Spawn Locations, Climates and Areas all play major factors in certain Pokemon spawn rates. For example bodies of water such as rivers and ponds have a very high spawn rates for Water Type Pokemon. Catching Pokemon Go Ghost Pokemon is easier at night time since Ghost Type Spawn Rate in much higher during night time. Before we get into catching Pokemon and the Pokemon Go Spawn Rates we should understand some of the basic Pokemon Go Tips for catching Pokemon.

Catching Pokemon Go Pokemon

The 3 Basic Pokemon Go Catching Pokemon Tips Players Need To Know!

Finding Rare Pokemon To Catch

  • Trainer Level: Higher level trainers will see higher level and rarer Pokemon. This means you will find Pokemon with higher CP and you will start to find Pokemon you previously could not.
  • Popularity: Pokemon have higher spawn rates at places that are more frequented by people, and especially other Pokemon Go users.
  • Time & Location: Catching Pokemon Go Pokemon can be difficult if you’re looking for a particular type of pokemon. However, you can increase your chance/spawn rate of certain Pokemon at specific locations and times. Below we go into greater detail of Pokemon Go Spawn Locations you can find certain Pokemonn to catch.

Increasing Your Chance To Catch Pokemon

If you want the highest chance of catching Pokemon, you need to wait until the ring inside the circle is at it’s smallest. That’s the advice straight from the Niantic developers. When you start seeing orange and red rings, you’ll maximize your chances of success as much as you can — especially once you start trying to capture rare Pokemon with Great and Master Balls.

Spinning Your Pokeball Increases the Chance of a Successful Catch

It would appear that spinning your pokeball increases your chance rate to successfully catching a pokemon.

Turning Off AR For Higher Pokemon Catch Rates

Using the game’s AR function causes wild Pokemon’s to jitter around making it difficult to catch Pokemon. Turning off AR keeps Pokemon relatively still, allowing your throws to be more accurate, and your catch rates to be higher.

Pawprints

In the lower right-hand corner of your screen, there is a list of Pokemon available near by. The Pawprints signify how close a Pokemon is near you, depending on how many paws are visible equals the distance you need to travel.

  • 3 paws = 150m
  • 2 paws = 100m
  • 1 paw = 50m
  • 0 paws = 0m/capture range

Catching-Pokemon-Go-Pokemon-576x1024

 

Where Is A Good Place To Start Catching Pokemon in Pokemon Go?

Niantic (The Pokemon Go developers) suggests going to parks as a general starting point. Parks — especially parks with PokéStops — are great places to catch creatures, and if the pokéstop is lit with a Lure Module there will be plenty of Pokemon to catch there. this will also increase the Spawn rate of Pokemon related to the area.

 

Do Lure Modules and Incense Stack?
I don’t think they stack so much as they spawn their own pokemon and work in tandem.
Lured pokemon at stops have a different color beneath them, incense pokemon are circled with the same pink clouds as the trainer. This would indicate they are both working at the same time.

Meaning they work together and you will see more pokemon spawning with both in use at the same time.

Side Note: (Incense spawns roughly 1 pokémon every 5 min while standing still and every 1 min/200 meters while moving)

 

Pokemon Go Spawn Locations

WATER POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Water Pokemon in Pokemon Go: Water Pokemon are fairly easy to catch if you live close to large bodies of water. If not then you will need to find key locations known for water-related landmarks or even small local ponds in your local park are areas you may be able to find water Pokemon.

How To Get Water Type Pokemon Tips:

  • Vaporeon: Evolving Eevee into Vaporeon is another great way to get your hands on a strong water type Pokemon.
  • Eggs: If you just can’t seem to find any water type Pokemon where you live, hatching eggs can be another way to obtain some water type.

Where Do I Find Water Pokemon? – ( Water Pokemon Locations )

Confirmed Water Pokemon Go Spawn Locations: Canal – Dock – Harbors – Lake – Ocean – Beach – River – Riverbank – Stream – Wetland – Ports – Reservoir – Basin

Unconfirmed Water Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 32 Pokemon Go Water Pokemon: Squirtle, Wartortle, Blastoise, Psyduck, Golduck, Poliwag, Poliwhirl, Poliwrath, Tentacool, Tentacruel, Slowpoke, Slowbro, Seel, Dewgong, Shellder, Cloyster, Krabby, Kingler, Horsea, Seadra, Omanyte, Omastar, Kabuto, Kabutops, Goldeen, Seaking, Staryu, Starmie, Magikarp, Gyarados, Lapras and Vaporeon.

FIRE POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Fire Pokemon In Pokemon Go: Fire Type Pokemon are common in residential areas like neighborhoods. Players are reporting higher spawn rate of fire type Pokemon in dry/arid and warmer type climates. Note: You will still find fire type Pokemon in any climate, they will just be less common.

How To Get Fire Type Pokemon Tips:

  • Flareon: Evolving Eevee into Flareon is not a bad option if you are in need of a strong Fire Type Pokemon. Flareon is one of the strongest Fire Type in Pokemon, with a 37 CP Per Level gain.
  • Charmander Spawns: Keep your out for Charmander Spawn Locations, some Parks have naturally high Charmander spawns. Reports have noted Olympic Stadiums having high chamander spawn rates.

Where Do I Find Fire Pokemon? – ( Fire Pokemon Locations )

Confirmed Fire Pokemon Go Spawn Locations: Residential – Cities – Neighborhoods – Dry/Arid Climate – Warmer Climate – Beach – Parks

Unconfirmed Fire Pokemon Go Spawn Locations: Parking lots – Gas Stations.

There is a Total of 12 Pokemon Go Fire Pokemon: Charmander, Charmeleon, Charizard, Vulpix, Ninetales, Growlithe, Arcanine, Ponyta, Rapidash, Magmar and Flareon. Moltres is a legendary Pokemon who currently you cannot catch in the wild.

GRASS POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Grass Pokemon In Pokemon Go: Grass Pokemon are very easy since they can be found in a lot of common locations, such as parks and golf courses. Some not so common areas, Pokemon Go players living in the city will find it difficult to access some of these areas.

How To Get Grass Type Pokemon Tips:

  • Parks: Grass Pokemon appear to be the most abundant in parks, you can also get a good amount of grass type from egg hatching.

Where Do I Find Grass Pokemon? – ( Grass Pokemon Location )

Confirmed Grass Pokemon Go Spawn Locations: Parks – Farmland – Forest – Hiking Trails – Gardens – Golf Courses – Woodland – Grassy Areas – Meadow – Nature Reserve

Unconfirmed Grass Pokemon Go Spawn Locations: 

There is a Total of 14 Pokemon Go Grass Pokemon: Bulbasaur, Ivysaur, Venusaur, Oddish, Gloom, Vileplume, Bellsprout, Weepinbell, Victreebell, Exeggcute, Exeggutor, Tangela, Paras and Parasect.

ELECTRIC POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Electric Pokemon In Pokemon Go: Most electric pokemon are found near college campuses and universities. Some players have reported them in residential and largely concreted areas.

How To Get Electric Type Pokemon Tips:

  • Jolteon: Evolving Eevee into Jolton is the least favorable of the Eevee evolutions. It does, however, make for a great Electric Type Pokemon.

Where Do I Find Electric Pokemon? – ( Electric Pokemon Locations )

Confirmed Electric Pokemon Go Spawn Locations: Universty – College Campus – Industrial Parks – Residential – School – Railway – Commercial (Shopping Districts)

Unconfirmed Electric Pokemon Go Spawn Locations: Library

There is a Total of 9 Pokemon Go Electric Pokemon: Pikachu, Raichu, Magnemite, Magneton, Voltorb, Electrode, Electabuzz and Jolteon. Zapdos is a legendary pokemon who does not appear in the wild at the moment.

ROCK POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Rock Pokemon In Pokemon Go: Rock Pokemon are pretty common around areas with features that are similar to rocks. such as quarries and farmland have high spawn rates for rock pokemon.

How To Get Rock Type Pokemon Tips:

Where Do I Find Rock Pokemon? – ( Rock Pokemon Locations )

Confirmed Rock Pokemon Go Spawn Locations: Quarries– Farmland – Parking Lots – Parking Buildings – Cities – Hiking Trails – Nature Reserve

Unconfirmed Rock Pokemon Go Spawn Locations: Shopping Centers – Shopping Malls

There is a Total of 11 Pokemon Go Rock Pokemon: Geodude, Graveler, Golem, Onix, Rhyhorn, Rhydon, Omanyte, Omastar, Kabuto, Kabutops and Aerodactyl.

PSYCHIC POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Psychic Pokemon In Pokemon Go: Psychic pokemon tend to appear in residential areas mostly during night time. While others have reported finding psychic pokemon near hospitals.

How To Get Psychic Type Pokemon Tips:

  • Residential (Night-Time): It would appear the Psychic Pokemon have a slightly higher spawn rate during night time.

Where Do I Find Psychic Pokemon? – ( Psychic Pokemon Locations )

Confirmed Psychic Pokemon Go Spawn Locations: Residential (Night Time) – Hospitals – Grassy Areas

Unconfirmed Psychic Pokemon Go Spawn Locations: Beach – Library

There is a Total of 14 Pokemon Go Psychic Pokemon: Abra, Kadabra, Alakazam, Drowzee, Hypno, Exeggcute, Exeggutor, Slowpoke, Slowbrow Jynx and Mr. Mime. Mewtwo and Mew do not appear in the wild, they will mostly likely be a special event held at a later date.

BUG POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Bug Pokemon In Pokemon Go: Bug pokemon have similar spawn locations to grass pokemon. Locations such as Farmland, Woods and even nature reserves.

How To Get Bug Type Pokemon Tips:

  • Parks: Parks are the best place to look for bug type Pokemon, You will find plenty of bug pokemon in these areas.
  • Grassy Areas: Golf Courses and even large open fields found near you can have lots of bug Pokemon available.

Where Do I Find Bug Pokemon? – ( Bug Pokemon Locations )

Confirmed Bug Pokemon Go Spawn Locations: Parks – Farmland – Forest – Gardens – Golf Courses – Woodland – Grassy Areas – Meadow – Nature Reserve

Unconfirmed Bug Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 12 Pokemon Go Bug Pokemon: Caterpie, Metapod, Butterfree, Weedle, Kakuna, Beedrill, Paras, Parasect, Venonat, Venomoth, Scyther and Pinsir.

GROUND POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Ground Pokemon In Pokemon Go: Ground pokemon have similar spawn locations to rock pokemon. Locations such as Farmland have some of the highest spawn rate of ground pokemon.

How To Get Ground Type Pokemon Tips:

Where Do I Find Bug Pokemon? – ( Ground Pokemon Locations )

Confirmed Ground Pokemon Go Spawn Locations: Parks – Farmland – Woodland – Quarry – Golf Course

Unconfirmed Ground Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 14 Pokemon Go Ground Pokemon: Sandshrew, Sandslash, Diglett, Dugtrio, Geodude, Graveler, Golem, Onyx, Cubone, Marowak, Rhyhorn, Rhydon, Nidoqueen and Nidoking.

POISON POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Poison Pokemon In Pokemon Go: Poison pokemon spawn near wetland with marches and on occasion in large industrial areas.

How To Get Poison Type Pokemon Tips:

Shared Pokemon Types: Almost all Poison pokemon share another type. That means Grass Pokemon like Bellsprout and Oddish who are also poison type can be found in parks easily due to their shared grass type.

Where Do I Find Poison Pokemon? – ( Poison Pokemon Locations )

Confirmed Poison Pokemon Go Spawn Locations: Wetlands – Marches – Lakes – Industrial Areas 

Unconfirmed Poison Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 33 Pokemon Go Poison Pokemon: Bulbasaur, Ivysaur, Venusaur, Oddish, Gloom, Vileplume, Weedle, Kakuna, Beedrill, Venonat, Venomoth, Bellsprout, Weepinbel, Victreebel, Ekans, Arbok, Nidoran (Female), Nidoran (Male), Nidorina, Nidoqueen, Nidorino, Nidoking, Zubat, Golbat, Grimer, Muk, Koffing, Weezing, Tentacool, Tentacruel, Gastly, Haunter and Gengar.

NORMAL POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Normal Pokemon In Pokemon Go: Normal pokemon spawn just about everywhere they are not hard to find. Some locations normal pokemon will spawn more often then others.

How To Get Normal Type Pokemon Tips:

  • Rare Normal Type: The majority of rare normal type Pokemon will be easily found within eggs that you hatch. They will also tend to have a much higher IV rating (Individual Values) when hatched from eggs.

Where Do I Find Normal Pokemon? – ( Normal Pokemon Locations )

Confirmed Normal Pokemon Go Spawn Locations: Residential Areas – Universities – College Campuses – Parking Lots

Unconfirmed Normal Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 22 Pokemon Go Normal Pokemon: Pidgey, Pidgeotto, Pidgeot, Rattata, Raticate, Spearow, Fearow, Jigglypuff, Wigglytuff, Meowth, Persian, Farfetch’d, Doduo, Dodrio, Lickitung, Chansey, Kangaskhan, Tauros, Ditto, Eevee, Porygon and Snorlax.

DRAGON POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Dragon Pokemon In Pokemon Go: Dragon pokemon tend to spawn near landmarks or places of interest. Players are reporting dragon pokemon spawning around golf course areas.

How To Get DragonType Pokemon Tips:

  • How To Get A Dragonite: Find a water spawn location, preferably one that is able to spawn Dratini since it is also a water type. Farming enough dratini is one way to obtain Dragonite, the other is to hope one will spawn near you some day.

Where Do I Find Dragon Pokemon? – ( Dragon Pokemon Locations )

Confirmed Dragon Pokemon Go Spawn Locations: Golf Course – Landmarks – Places of Interest

Unconfirmed Dragon Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 3 Pokemon Go Dragon Pokemon: Dratini, Dragonair and Dragonite.

FAIRY POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Fairy Pokemon In Pokemon Go: Fairy pokemon spawn near landmarks or places of interest. Players are reporting they can also be found by churches and cemeteries.

How To Get Fairy Type Pokemon Tips:

Where Do I Find Fairy Pokemon? – ( Fairy Pokemon Locations )

Confirmed Fairy Pokemon Go Spawn Locations: Churches – Landmarks – Places of Interest – Cemeteries

Unconfirmed Fairy Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 5 Pokemon Go Fairy Pokemon: Clefairy, Clefable, Jigglypuff, Wigglytuff and Mr. Mime.

 

FIGHTING POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Fighting Pokemon In Pokemon Go: Fighting pokemon spawn near Gyms in real life and even Stadiums. They can also be found near sports centers.

Where Do I Find Fighting Pokemon? – ( Fighting Pokemon Locations )

Confirmed Fighting Pokemon Go Spawn Locations: Gyms – Sport Centers – Stadiums – Recreation Areas

Unconfirmed Fighting Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 8 Pokemon Go Fighting Pokemon: Mankey, Primeape, Machop, Machoke, Machamp, Hitmonlee, Hitmonchan and Poliwrath.

 

GHOST POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Ghost Pokemon In Pokemon Go: Ghost pokemon spawn around churches on occasion. Players are reporting ghost pokemon spawning in residential areas and with higher spawn rate during night time/afternoon/early morning. (Note: Players are reporting the lack of ghost Pokemon in cemeteries and graveyards.)

Where Do I Find Ghost Pokemon? – ( Ghost Pokemon Locations )

Confirmed Ghost Pokemon Go Spawn Locations: Churches – Residential Areas ( Slightly Higher Spawn Rate During Night Time/After Noon/Early Morning )

Unconfirmed Ghost Pokemon Go Spawn Locations: Cemeteries – Graveyards

There is a Total of 8 Pokemon Go Ghost Pokemon: Gastly, Haunter and Gengar.

 

ICE POKEMON GO SPAWN LOCATION

Where Do I Catch Ice Pokemon In Pokemon Go: Ice pokemon are spawning near large bodies of water and Large Grassy areas. Pokemon Go players in areas with snow currently will have a higher spawn rate for ice pokemon then those who are not.

How To Get Ice Type Pokemon Tips:

  • Eggs: Its possible to obtain every Ice Type Pokemon threw eggs. Most importantly you can get one of the strongest Ice Type Pokemon, Lapras.

Where Do I Find Ice Pokemon? – ( Ice Pokemon Locations )

Confirmed Ice Pokemon Go Spawn Locations: Bodies of Water – Ski Resorts – Glacier – Grassy Areas

Unconfirmed Ice Pokemon Go Spawn Locations:

There is a Total of 5 Pokemon Go Ice Pokemon: Jynx, Dewgong, Cloyster, Lapras and Articuno. Articuno is a legendary pokemon not found in the wild. Legendary pokemon will most likely only be obtained in special events at a later date.

 

View Our Pokemon Go Type Chart, Full of every Pokemon Go Type Weakness and Strengths. Certain pokemon are super effective against others, while some are less effective. See what Type you should use to fight your local gym leader with our Pokemon Go Weakness Chart.

 

pokemonpower

Where Do I Catch Legendary Pokemon Go Pokemon?

At the current moment there are no Pokemon Go Spawn locations for legendary Pokemon, so you can’t. Niantic will likely enable players to catch Legendary Pokemon in the future as the game continues to grow.

Region-Specific and Uncatchable Pokémon
Some Pokémon appear more often in the wild in specific continents or at least have a higher spawn rate is specific locations. These Pokémon, however, can be hatched out of 10km eggs in any region. The rarest Legendary Pokémon are not yet available.

Pokémon Occurs In
Farfetch’d – Asia | South Korea | Kyoto Japan
Kangaskhan – Australia
Mr. Mime – Europe | Netherlands, Dordrecht, Eindhoven | Germany | England, UK
Tauros – USA | North America, Utah, Maryland, California, Massachusetts, Michigan, Texas | Northern Mexico | Ontario, Canada |
Ditto – Unavailable
Articuno – Unavailable
Zapdos – Unavailable
Moltres – Unavailable
Mewtwo – Unavailable
Mew – Unavailable

Restorative-Practise

How a teacher facing kids at Schools with Restorative Practise (1)

So my question is like how is your strategies, methods, that you would take to encourage, support and reinforce both girl and boys success in the classroom? And what method or strategies to deal with bad student in class?

 

Right now, many schools in Melb Vic Australia is using a method called Restorative Practise. The idea is to get the kids to own up to their own behaviours and developing awareness of how their behaviours may impact on other people and themselves.

 We have those questions printed in a name card and we carry with us at all times and we use it when students misbehave. Those questions are what were you thinking when you did that? Who were the people impacted by your behaviour. What you meant to be doing at that period of time.

I also often give my students choices if they misbehave, if you continue with that behaviour, that is fine but there is a consequence of staying with me after class. Often then they will choose not to do that unless in some occasions they will feel very strong and continue, you then keep you words, keep them in and do the restorative questions with them. I also use counting system, I count to them, they will be quiet or I will write a minute on the board, that means, they will stay behind with me.

I do not need to keep many in as they know me very well to follow up, so before ten, I got the class quiet and listening. Encouragement is a must, often with eye contact and give them positive comments such as good job on your writing, you write thoroughly, great display of friendship etc.

You have to be fair and firm. I bribe my students too with lollies and chocolate or stickers.  I engage my classes with funny youtube videos and often with my homeroom we play games to build teamwork. It can be an easy game such as guess what numbers I am thinking.  To zenga, or team games by the way I am only teaching Year 7 and 8 this year so they are still transitioning between primary to high school.

With seniors, I am not as strict as younger level as they often show maturity. This how a teacher facing kids at Schools with Restorative Practise (1)

Source: A teacher at Melbourne

http://www.education.vic.gov.au/about/programs/bullystoppers/Pages/methodrestorative.aspx